ZÁPISKY MASÉRA - 19 DALŠÍ TĚHOTENSTVÍ

....Asi každého, kdo pomáhá lidem s jejich problémy, potěší pozitivní výsledek ve formě - ZAFUNGOVALO TO.
....Stále chválím metodu CNT (CHI NEI TSANG) a její přesvědčivé, někdy až úžasné výsledky. O to větší radost nastane pokud pomůžete,  ke zrození nového života a nejen jednoho. 
....Reprodukční centra praskají ve švech a každý další umělý pokus stojí desetitisíce a když stále nic, přivádí to budoucí čekající pár k zoufalosti.
....Zpětná vazba přichází, vždy bohužel i v řádu měsíců a tak jsem se dozvěděl nejprve o ženě, které jsem kdysi pomohl metodou CNT a nyní má už tři zdravé děti.
....Další vlaštovka přistála tento týden, kdy mě kolegyně od mladé nastávající maminky oznámila, že moje terapie CNT několikrát opakovaná měla úspěch v podobě nového očekávaného miminka, pro náš svět.
....Včera opět metodou CNT blokáda beder a levé kyčle AKUTNÍ BOLESTIVÝ STAV. Vždy nejprve v leže na zádech. S otázkou masáž zad v leže na zádech ? ;-) No ano, prvotní odblokování, přes břicho a třešnička na dortu zbývající bloky již klasicky v leže na břiše. POVEDLO SE - NEPOCHYBOVAL JSEM.
 
------------------------------------------------------------------
PÁR SLOV O METODĚ CHI NEI TSANG
------------------------------------------------------------------
Lečebná TAOISTICKÁ masáž CNT pro PSOAT :
-      Velmi účinně uvolňuje a regeneruje tento nejdůležitější sval v těle přes oblast břicha.
-      Říká se, že břicho je druhý mozek....
1/   uvolňuje tlaky a bloky v pánvi.....
2/   uvolňuje dýchání a bránici.....
3/   působí psychosomaticky, hlaně tlumí stres,strach,úzkost
4/   uvolňuje bolesti zad, břicha, podbřišku
5/   ostraňuje mnoho jiných zdravotních pronlémů
6/   odstraňuje chronické potíže
7/   uvolňuje nadýmání, nafouklé břicho 
8/   uvolnění bloků ve střevech, uvolnění křečí, uzlů, boulí, 
9/   uvolnění tkáně kolem jizev, 
10/ bolestí hlavy, menstruačních křečí, 
11/ odstranění špatné cirkulace krve, 
12/ řešení neplodnosti, impotence
 
Každý asi zažil, jenže když nepřejde ani po měsíci a lékaři vás po několika vyšetřeních označí za SIMULANTA....co dodat ?
....Pro tyto případy byla stvořena taoistiská masáž CNT - Chi Nei Tsang.
....Téměř vždy, je na vině velký sval s názvem PSOAS. Začíná na vnitřní straně stehen, upíná se na pánev a uchycuje se k obratlům končíc u 11ho hrudního........
.... Uvolnění, rozpuštění a léčení výše zmíněných simptomů probíhá masáží CNT zaměřené na PSOAS a oblast břicha.
....Masáž CNT je nejen velmi příjemná, účinná, ale především působí psychosomaticky, psychorelaxačně a uklidňuje mysl i tělo 
 
Objednávejte: 603 836 635
První Vaše masáž objednaná přes FB
bonus 10minut zdarma - v ceně 110,-Kč
 
 

 

 

Zápisky maséra č.41 - AGENT OO7 - TAM KDE MNOZÍ KONČÍ - JÁ TEPRVE ZAČÍNÁM

 

...SEZÓNA - Přichází jaro a opět vnímám zvýšený nárůst komplikovaných problémů těla, mysli a taktéž obou dohromady. Ano říká se, že vše je v hlavě.  Velkým vlivem se projevuje vše ničící stres, který působí  psychosomaticky

...ČASTÁ OTÁZKA - jaké rehabilitační masáže  mohou očekávat, vždy zdůrazňuji hodinářskou práci...sval po svalu - propojení s postupy CNT masáže.masaze/

...jako agent 007 hledám lokálně epicentrum problému a tam začínám "chirurgii bez skalpelu" = čím více citu a intuice = tím větší úspěch.

1/ ZAJÍMAVÉ PŘÍPADY : .... napíchnutý sval při odběru krve způsoboval bolestivé stavy - je zapotřebí velkého citu...pro uvolnění takového druhu blokády.

2/ SEDACÍ NERV : ..... pooperační návštěva lázní z neidentifikovaným skřípnutým sedacím nervem, lékařem indikovaný jako banální bolest zad, přetrvala bohužel nejen, na tím pokaženém pobytu, ale pár dalších měsíců.

3/ LÉKY ..... někteří klienti dokonce po pár masážích snížili počet léků, někteří zcela vyřadili.

4/ MNOZÍ KLIENTI .....  se zase mohou opět svobodně pohybovat, další se vrátili ke cvičení, případně ukončili mnoha týdenní neschopenku.  

...A JSOU Z TOHO VENKU - ZPÁTKY VE HŘE...

 

...Za 30let praxe nepřestávám být překvapen jakým mnohdy kuriózním způsobem přistupuje,!!    ke svým pacientům naše zdravotnictví, které si pravidelně platíme.

... Často je zcela opomíjeno spojení mezi vnitřními orgány, reflexními zónami a obratli, což způsobuje mnoho problémů a poukazuje na vzájemné propojení mezi. Tato znalost vzájemnosti umožňuje pochopit mapu zad a oblasti břicha pro odstranění existující lokálních blokád.

... Bohužel doba postcovidová sebou přináší velmi výrazné psychické zátěže, jako by nestačily ty, co tu byly doposud.  

... Úzkosti nejistoty fóbie stresy strachy jsou toho následkem a působí psychosomatický projevující se jako nejrůznějším mnohdy rafinované A zvláštní blokády svalů kloubu energie a také mysli.

... Myslím si, že účelový tlak společností západního světa, postupně ztrácejícího svou identitu, se projevuje ztrátou Identity osobní. 

 

... Rozkladem tradičních rolí, jako je rodič, partner, babička, dědeček, se ztrácí a mizí zaběhané programy vytvářející základní pilíř Identity jistoty. Když přidáme ještě velkou pracovní zatíženost a tlak komerčního světa, často lidé přestávají být v kontaktu sami se svým nitrem a upadají do psychóz, úzkostí, depresí, ztráty Identity. Což sebou nese neblahé účinky celkového zdravotního stavu společnosti i každého jedince.

 

PODOBNÉ TEXTY - ARCHIV :
https://www.roman-srnec.cz/news/zapisky-masera-c-35-doba-jedova-aneb-prijdte-se-nechat-vypnout/
https://www.roman-srnec.cz/news/zapisky-masera-c-29-ohen-neni-bez-dymu-ani-duse-bez-splinu/
https://www.roman-srnec.cz/news/zapisky-masera-c-21-jak-zit-a-prezit-davani-a-prijimani-nadech-a-vydech-zakon-zachovani-energie/
https://www.roman-srnec.cz/news/zapisky-masera-c-19-akutni-i-chronicke-stavy-ano-umim/
https://www.roman-srnec.cz/news/harmonizacni-masaz-2v1-v-alfe-protistresova/
https://www.roman-srnec.cz/news/pscht-masaz-psychorelaxacni/
https://www.roman-srnec.cz/news/zapisky-terapeuta-c-5-kazdy-z-nas-potrebuje-den-jedna-cisteni-mysli/